Functionaliteiten

De Krachtenwijzer is tegelijk een online platform waardoor het mogelijk is om veilig te communiceren tussen hulpverleners en cliënten, een werkplan te maken met doelen en personen uit het netwerk toe te voegen. Dit zorgt voor één overzichtelijke plek voor communicatie, online hulp en samenwerking.

Dashboard Krachtenwijzer.png
Zelfredzaamheidmatrix.png
Krachtenwijzer.png

Krachtenwijzer

De Krachtenwijzer is een interactief, toegankelijk digitaal screeningsinstrument waarmee op basis van criteria uit de Zelfredzaamheid-Matrix (ZRM) en Zelfredzaamheid voor Jongeren (ZRM-Jongeren) een adequaat beeld gegeven kan worden van de actuele zelf- en samenredzaamheid op de belangrijkste levensdomeinen

Werkplan.png

Werkplan

Zijn er levensdomeinen die aandacht nodig hebben en waarmee de cliënt aan de slag wil? Door er in het werkplan een doel voor aan te maken kan dat! Het werkplan ondersteunt de cliënt in het behalen van zijn/haar doelen door middel van acties en hulpmiddelen.

KW-04.png
KW-03.png
Personen.png

Personen

Familie en vrienden spelen een belangrijke rol bij het behandel- en begeleidingsproces. De cliënt en de hulpverlener kunnen zelf mensen toevoegen aan het netwerk van de cliënt, zodat ze mee kunnen kijken/werken aan de hulpverlening van de cliënt.

Berichten.png

Berichten

Met de Krachtenwijzer kun je ook veilig berichten sturen. Bijvoorbeeld naar je cliënt of iemand uit zijn/haar netwerk. Het versturen van berichten is volledig compliant met de AVG wetgeving.

KW-02.png
KW-05.png
Updates.png

Meldingen

Heeft iemand iets gedaan in de Krachtenwijzer? Dan krijg je daar een melding van. Zo ben je altijd op de hoogte van de activiteit van anderen.

Probeer het zelf!

Vraag een gratis demo account aan en probeer de Krachtenwijzer vrijblijvend uit.

Eerst nog wat meer weten?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande opties.

Mail ons!

Heb je een vraag of wil je meer informatie, stuur ons dan een mail.

Bel ons!

Wil je direct met iemand spreken over de Krachtenwijzer? Bel dan met één van onze medewerkers via onderstaand nummer.

088 4500 250